Gjenbruk

Denne kommoden kjøpte vi på loppemarked til en billig penge. Den er like solid som den var da den ble kjøpt en gang på 60-tallet, og etter at Andrew pusset og malte den med hvitbasert olje, er den som ny igjen. Håntakene beholdt vi, og resultat er vi veldig fornøyde med.

img_0378

gjenbruk

Konseptet gjenbruk er sterkt knyttet til miljøvern, og er et energiøkonomisk og ressursbesparende element. Du kan finne gjenbruksmøbler på både bruktsalg og loppemarked. Blant annet finner du mane skjulte skatter i bruktbutikken til Arba, som for øvrig har fått nytt tilholdssted på Rud.

Når våren nå nærmer seg, gleder i hvert fall jeg meg til å titte innom de lokale loppemarkedene. Kanskje jeg finner en ny kommode til gangen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s