Om meg

 

fb  li  glyph-logo_may2016  twitter_logo_white_on_blue

Velkommen! Her kan du se hva jeg jobber med, teste mine favorittoppskrifter og følge meg på veien.

Jeg er mor til to og kona til Andrew. Har bakgrunn som journalist, fotograf, redaktør, webredaktør og innholdsprodusent. Elsker mat, og kjøkkenet mitt. Er glad i friluft, og nyter bålmat.

Jeg er utdannet både fotograf og journalist med en bachelor fra University of Newcastle i Australia, og har åtte års arbeidserfaring som studiofotograf før jeg tok pennen fatt i ukebladet Ute og hjemme.

Jeg har siden kombinert det å skrive og fotografere, både i ukeblad og i lokalpressen, både i trykte medier og digitalt. Jeg har dekket de fleste stoffområder og taklet alle utfordringer underveis.

Som ansvarlig redaktør i Askeravisen og Bærumsavisen ledet jeg en redaksjon med tre journalister og tre frilansere. Jeg hadde ansvar for avisenes profiler på Facebook og Instagram, administrative oppgaver, personalansvar og tett samarbeid med både annonseavdeling og markedsavdeling. Erfaringen har gitt meg en god forståelse for viktigheten med god kundedialog og gode strategier for å nå frem til kundene/forbrukerne.

Jeg har en evne til å finne gode vinklinger, se tekst og bilde i sammenheng og sørge for godt innhold som fører til økt synlighet. Jeg ønsker å bruke min bakgrunn som redaktør, journalist og fotograf i arbeidet med å sørge for målrettet og treffende innhold. Jeg har kommersiell teft og et digitalt hode, med kreativ sans og faglige kompetanse evner jeg å se nye vinklinger. Synlighet er viktig i både trykte, digitale og sosiale medier, og innhold spiller enn stor rolle i kampen for å nå frem.

I 2017 jobbet jeg som webredaktør i Norges Jeger- og Fiskerforbund. der fikk jeg mye ansvar i en liten kommunikasjonsavdeling. Jeg hadde en variert rolle der support, innholdsproduksjon, informasjonsrådgiving og planlegging av ny portal var en del av hverdagen.

I 2018 har jeg gått inn i nye utfordringer som redaktør i Redink. Her er det kunden som er i fokus og mat som står på agendaen. Utarbeidelse av oppskrifter, artikler og posting til Facebook og Instagram er en del av hverdagen. En spennende og utfordrende oppgave som jeg gleder meg til å jobbe videre med.

Min entusiasme for mat og vin er stor. Jeg har gjennom reiser til Italia latt meg inspirere av det italienske kjøkken, fra min tid i Australia fått mer kunnskap om vin og jeg lar meg lett friste av asiatiske herligheter. Jeg lager gjerne egne oppskrifter, og har ambisjoner om å jobbe videre med bloggen, og fylle den med retter fra alle verdenshjørner.

Anine G. Byles – CV

2 kommentarer om “Om meg

 1. Seenorway sier:

  Takk for at du abonnerer på min blogg! Det er jo nesten skammelig at en person med din yrkeserfaring skal slite med å skaffe deg en jobb i et digitalisert samfunn som Norge? Og hadde SN vær et inntekstbringende prosjekt, så hadde du fått jobb på flekken! Men dessverre er det et hobby-prosjekt som utelukkende finansieres via min pensjon! Jeg hadde et konsept (og ideer) som på litt sikt burde kunne ha gitt en stabil årsinntekt på ca 12 mill., men – nå har jeg ikke lenger den luksus som kalles ‘tid’ lenger.
  Litt bittert å tenke at alt man egentlig manglet var en risikovillig ‘investor’, men slik er livet. Ingen grantier!

  Det beste tipset jeg kan gi deg når det gjelder min blogg: Gjør deg kjent med innholdet under ‘INDEX’!
  Du finner en direkte link til ‘INDEX’ i slutten av et hvert eneste innlegg du velger å åpne. Kos deg!

  Liker

  • Anine Gutubakken Byles sier:

   Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på. Jeg krysser fingrene for at det snart går min vei. Jeg har i hvert fall mye å gi.

   Jeg gleder meg til å følge bloggen din. Indexen er for øvrig veldig ryddig. Jeg har allerede sjekket ut både Asker og Bærum.

   Ønsker deg en fin kveld.
   Mvh
   Anine

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s