Om meg

Velkommen! Her kan du se hva jeg jobber med, teste mine favorittoppskrifter og følge meg på veien.

Jeg er mor til to og kona til Andrew. Har bakgrunn som journalist, fotograf, redaktør, webredaktør, innholdsprodusent og markedsjef. Elsker mat, og kjøkkenet mitt. Er glad i friluft, og nyter bålmat.

Jeg er utdannet både fotograf og journalist med en bachelor fra University of Newcastle i Australia, og har åtte års arbeidserfaring som studiofotograf før jeg tok pennen fatt i ukebladet Ute og hjemme. Siden har jeg jobbet i lokalpressen i Asker og Bærum som både journalist og redaktør, som webredaktør for Norges Jeger- og Fiskerforbund, som innholdsprodusent i Redink, markedsansvarlig i Fuse og nå prosjektleder for satsing på viltmat i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Min entusiasme for mat og vin er stor. Jeg har gjennom reiser til Italia latt meg inspirere av det italienske kjøkken og jeg lar meg lett friste av asiatiske herligheter. Jeg lager gjerne egne oppskrifter, og har ambisjoner om å jobbe videre med bloggen og fylle den med retter fra alle verdenshjørner.

4 kommentarer om “Om meg

 1. Seenorway sier:

  Takk for at du abonnerer på min blogg! Det er jo nesten skammelig at en person med din yrkeserfaring skal slite med å skaffe deg en jobb i et digitalisert samfunn som Norge? Og hadde SN vær et inntekstbringende prosjekt, så hadde du fått jobb på flekken! Men dessverre er det et hobby-prosjekt som utelukkende finansieres via min pensjon! Jeg hadde et konsept (og ideer) som på litt sikt burde kunne ha gitt en stabil årsinntekt på ca 12 mill., men – nå har jeg ikke lenger den luksus som kalles ‘tid’ lenger.
  Litt bittert å tenke at alt man egentlig manglet var en risikovillig ‘investor’, men slik er livet. Ingen grantier!

  Det beste tipset jeg kan gi deg når det gjelder min blogg: Gjør deg kjent med innholdet under ‘INDEX’!
  Du finner en direkte link til ‘INDEX’ i slutten av et hvert eneste innlegg du velger å åpne. Kos deg!

  Liker

  • Anine Gutubakken Byles sier:

   Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på. Jeg krysser fingrene for at det snart går min vei. Jeg har i hvert fall mye å gi.

   Jeg gleder meg til å følge bloggen din. Indexen er for øvrig veldig ryddig. Jeg har allerede sjekket ut både Asker og Bærum.

   Ønsker deg en fin kveld.
   Mvh
   Anine

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s